SC Latodis SRL


Firma Latodis activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1999 si este specializata in import, distributie si service-ul pentru aparatura si echipamente medicale si veterinare. Ofera solutii complete pentru dotari cu aparatura si echipamente medicale.

Parteneri


Latodis are relatii comerciale de reprezentare si distributie in Romania cu mai multe companii din Europa, SUA, Japonia, Coreea de Sud, Rusia, China, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare

Viziune


Vom pune mereu accentul pe raportul pret-calitate al produselor si calitatea serviciilor adiacente pentru a fi in topul celor mai buni in domeniu.

Latodis vine cu solutii pentru dotarea cabinetelor de radiologie si imagistica medicala, urologie, obstetrica si ginecologie, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, chirurgie generala si vasculara, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, pediatrie, stomatologie, dermatovenerologie, medicina de familie, medicina interna, medicina sportiva, kinetoterapie, etc.

 

Raport pret-calitate de exceptie - aparatura medicala, echipamente medicale

SC Latodis SRL este o societate cu capital integral romanesc si are ca domeniu de activitate importul, comercializarea si service-ul de aparatura medicala pentru uz uman si veterinar. Una din prioritatile de baza ale activitatii noastre a fost si este in continuare atingerea unui raport prin - calitate de exceptie

Avand o echipa de specialisti tanara si dinamica am reusit sa ne impunem pe piata medicala romaneasca prin seriozitate, promtitudine si calitatea produselor oferite.