Servicii


Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Latodis beneficiati de garantie, service postgarantie, certificate de calitate si conformitate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Ecografe WED® / Raport pret-calitate de exceptie


Shenzhen Well.D Medical Electronics Co., Ltd. producator de ecografe, marca WED-ofera o gama vasta de aparate pentru uz uman si veterinar, cu design clasic sau inovator. WELL. D Electronics Ltd o marca care este foarte cunoscuta in SUA si Europa si apreciata in Romania.

Radiologie si imagistica medicala


Ecografie 2D, 3D si 4D

Indiferent de tipul de ecograf si de performanta tehnica a acestuia, majoritatea examinarilor se efectueaza in modul 2D. Progresul tehnologic ofera posibilitatea obtinerii imaginilor tridimensionale - ecografia 3D sau 4D. Aceste tipuri de ecografii au o utilizare limitata, fiind utile in special in sarcina si aduc detalii suplimentare fata de ecografia 2D, cum ar fi reconstructia faciala si depistarea unor malformatii. Ecografele 3D sau 4D sunt ecografe performante si faciliteaza obtinerea unui diagnostic precis.

Ecografie generala

Ecografia generala abdominala este o metoda moderna si eficienta de diagnostic. Datorita metodei de diagnosticare prin ultrasunetele reflectate de diferitele structuri din organism, ecografia asigura o buna evaluare a starii de sanatate a organelor interne in care nu se afla aer (ficat, rinichi, splina, vezica urinara, ovare, prostata, inima), fiind una din principalele posibilitati de diagnosticare, alaturi de celelalte examene si analize de laborator.

Ecografie ginecologica

Ecografe WED® cu aplicatie in obstetrica si ginecologie, program obstetrical full digital: raport automat in mod de lucru OB, termen sarcina, data probabila a nasterii, greutate fetala (BPD, GS, CRL, FL, HC, AC, EDD, GA, FW). Ecografie pelvina transabdominala, examinari: vezica urinara, ovare, uter, col uterin, trompe uterine. Ecografie obstetricala: monitorizarea evolutiei sarcinii si dezvoltarea fatului.

Avantaje medic

Ecografele WED® sunt destinate pentru obtinerea ecogramelor bidimensionale ale organelor interne, cu aplicatie in: ecografia generala, abdominala, obstetrica-ginecologie, cardiologie, urologie, miniorgane, ortopedie. Masuratori: distante, arii, elipse, volume, rata cardiaca, unghiuri. Personalizare imagine: ID pacient, data, ora, nume, sex, varsta, nume doctor examinator, nume unitate medicala, comentarii, poze, video cine memory. Metode de scanare: convexa, lineara, microconvexa, transvaginala, endorectala, B, B+B, B+M, M, 4B.